Skosavice i peškafondi za uspješan lov liganja i sipa!


Dolaskom jeseni došla je sezona lova na jedinu pravu – jadransku lignju. Sezona koja će potrajati sve do kraja zime. Iako je i rujan vrijeme kada svi zabacuju nadajući se pokojoj ljepotici, budite svjesni kako najbolje rezultate lignjolov daje tek u kasnu jesen!

Čime ulovit lignju?

Kako je lignja izrazito brz lovac, mnogo brža od ostalih glavonožaca (može dostići nevjerojatnu brzinu od 10 čvorova, zahvaljujući „mlaznom pogonu“), sama brzina povlačenja skosavica ili peškafonda nije toliko bitna. Međutim, pravilan izbor osnovnog alata za lov – peškafonda i skosavica, glavno je pravilo za svaki iole uspješniji lov lignje, sipe ili hobotnice. Zato prilikom lignjolova nije dovoljno samo znati njezine navike, već imati i koristiti širok spektar peškafonda i skosavica različitih veličina i boja kako bi mogli isprobati što u danom trenutku najbolje djeluje.

DOBRO JE ZNATI: Životni vijek jadranske lignje je do godinu dana i u tom razdoblju ona može doseči težinu od 3 kg.

Upravo iz toga razloga predstavljamo Vam olovne peškafonde i varalice domaće proizvodnje, dobitnice brojnih plaketa, priznanja i diploma, a dolaze iz tvrtke koja je shvatila važnost pravilnog odabira mamaca te pokrenula vlastitu proizvodnju vrhunskih lovnih varalica i peškafonda –tvrtke San Marco i njihov brand – Triton Professional.

Iako nude varalice u mnoštvu različitih veličina, težina i boja – njih je potrebno prilagodit dobu dana i uvjetima lova.  Upravo iz tog razloga postoje tri grupe proizvoda razvrstane po uvjetima pod kojima daju najbolje rezultate – po danu, po noći ili pak kombinacija obojeg.

Peškafondo za lov po mraku/sumraku:

Ove varalice su rezultat višegodišnjih proba i testiranja, i stalno se nadograđuju raznim inovacijama a sve kako bi ribolovci iz lignjolova otišli zadovoljni. Nastale su samo iz jednog razloga – nedostatka dobrih i lovnih varalica i peškafonda. Ove varalice tj. peškafondi,  primarno su namijenjene za lov liganja i sipa iz brodice.

Peškafondo za lov po danu i punom mjesecu:

Peškafondo koji je specijalno razvijen kako bi se u lignjolovu moglo uživati i tijekom dana, a ne samo u predvečerje ili jutro. Naime, iako su lignje noćni lovci te je njihova aktivnost najveća noću, peškafondi iz ove skupine imaju začujuće djelovanje pa im lignja jednostavno ne može odoljeti. Iznenađujuće rezultate pokazuju posebno kad je velik mjesec te po izrazito bistrom moru.

Peškafondo za lov u svim uvjetima:

Peškafondo koji objedinjuje najbolje karakteristike iz obje kategorije. Vrhunski lovni peškafondo kojim možete lovit u bilo kakvim uvjetima, neovisno radi li se o danu ili noći.

Sistemi za lov liganja skosavicama i peškafondom:

U nastavku vam donosimo nekoliko mogućih shema za lov pomoću navedenih peškafonda i varalica:

Izvor: http://peskafondi.com

Iako na tržištu postoji zavidan izbor skosavica i peškafonda vjerujemo da nijedna nije toliko dobro prihvaćena u očima onih kojima je to bitno
– samih ribolovaca!

Pakiranje:

Svaka varalica dolazi u standardnoj prozirnoj kutiji tako da kupac odmah zna što kupuje. Sa njome dolazi kartončić sa preporukom za lov te navedenim uvjetima pod kojima su se varalice pokazale kao najlovnije.

Upiti, pitanja, narudžbe:

Za sve dodatne upite, narudžbe ili pak pitanja o ovom vrhunskim peškafondima slobodni ste provjerit službeni website tvrtke ili pak ih možete direktno kontaktirat putem kontakt forme.

[su_button url=”http://peskafondi.com/kontakt” target=”blank” icon=”icon: envelope”]Pošaljite upit![/su_button]

Napomena: Svi koji prilikom narudžbe u polje “predmet” kontakt forme unesu kod “TSR” ostvaruju 10% popusta na narudžbu. Kupon vrijedi do 10.10.2014.

Idealan omjer cijene i kvalitete – vrhunska izrada – trajan proizvod koji Vas neće ostaviti ravnodušnim !